Tradícia výroby od roku 1985 25 ročná záruka Certifikáty ISO 14001 ISO 9001

A TÁRSASÁG PROFILJA

HUPRO TRADE SE bemutatja Önöknek az önhordó acél ívkonstrukció páratlan technológiáját, mely már 1985 óta garanciát biztosít termékeiért. Ezalatt az idő alatt több mint 3000 projektot valósítottunk meg az egész világon. A technológia 9-42 m széles csarnokok építését teszi lehetővé bármilyen felesleges tartóelem használata nélkül. Felajánljuk Önöknek az egyedülálló 2 az 1-ben technológiánk felhasználását, melyben a tartószerkezet burkolatként is szolgál. Így jeletős költségmegtakarítást érhetünk el a tervezett építkezésnél.

A gyártási folyamat során a társaság kizárólag csak olyan anyagokat használ, amelyek garantálják az időjárás és kémiai hatások elleni maximális ellenállást, mi jelentősen meghosszabbítja az egész rendszer élettartamát és a karbanntartás minimalizálását .Technológiánkra 25 éves garanciát biztosítunk.

A HUPRO® rendszer hitelesített megjelölés által CE, amely biztosítja, hogy az a termék, amelyet Önöknek kínálunk, teljesíti a legszigorúbb követelményeket nemcsak a használt anyag  (Aluzinc®, rozsdaáálló kötések...), hanem a konstrukciók gyártásával és azok  ellenőrzésével kapcsolatban. Rendelkezünk úgyszintén az ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal.

Technológiánk még ott is lehetővé teszi az építkezést, ahol más típusú összeszerelhető objektumok létrehozására klimatikus szempontból - szél- sé hóterhelés - nem kerülhet sor. Rendszerünk éghajlati terhelése 600 kg/m2-ig lehetséges.

A HUPRO® rendszer maximális eredetiséggel és attraktív kivitelezéssel rendelkezik, mely kívül esik derékszögek uniformitásának, éppen ezért széles érvényesülése van a legbonyolultabb építészeti műveknél is.

Technológia -  az íves konstrukciók a legefektívebb  szerkezetek. Könnyűek,  azonban rendkívül szilárdak és erősek. A boltív ötletes statikus alapelvei ( az alap acélrészek hosszanti és keresztirányú formálásával kapjuk meg - W alakzat) probléma nélkül érvényesülnek főleg nagy távolságok - akár 42 m széles terület esetében is.Az alap alkatrész S 320 acélból készült  ALUZINC® felületi módosítással, mely  vastagsága  0,8- 2 mm a csarnok fesztávolságától függően. Egyes részek saválló összeköttetés segítségével kötődnek össze. Az acél ívkonstrukció az alapokba rögzítődik acélhorgonyok segítségével. Ennek a szerkezetnek az előnye az acélkonstrukció alacsony tömegében rejlik más építési anyagokkal szemben. Ez az előny jelentős  költségmegtakarítást eredményez  az objektum felépítésénél és szállításánál is. A szerkezet a Richter-skála szerinti 7-es erősségű földrengésnek is ellenáll.

A csarnok szellőztetése - a csarnok aktív szellőztető rendszerrel rendelkezik. Hőszigetelt csarnokok esetében a szellőztetés a csarnok benső burkai  és Lomanco® aktív tetőszellőzők által van bebiztosítva.  Ez a rendszer a termodinamikus felhajtóerő alapelven működik, így bebiztosítva a helyiség  megfelelő szellőztetését túlzott páratartalom képzése nélkül.

A csarnok fényviszonyai – a Hupro® transzparens világító panelei segítségével biztosítjuk be, melyek 2800 mm x 610 mm méretűek, valamint  a csarnok  önhordó szerkezetébe vannak beépítve. A csarnok homlokzataiban a megvilágítás egyszerű ablakok segítségével is megoldható.

A csarnok hőszigetelése -  a szigetelés különböző variánsai valósíthatók meg  a csarnok  belső terének különböző felületi módosításával. Az önhordó konstrukció izolációja által a teljes épület tűzállóságát is elérhetjük,  a feltételeknek megfelelően.

Szállítás -a Hupro egyes részeit 700 x 3100 mm raklapokon szállítják. Egy raklapon annyi aqlkatrészt lehet elszállítani, amennyi az összeszerelés után az alapterületi talaj 100 m2 fed be. Egy kamion annyi anyagot szállít el, amely kb. 1000 m2 alapterületi talajt fed be, mi jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Összeszerelés - a rendszer egyes részei saválló összeköttetés által vannak összekapcsolva,amelyek közvetlenül az építkezés helyszínén az összeszerelés után egy kompakt konstrukciós egységet alkotnak majd. Egyes részek azután darutechnika segítségével emeltetnek fel és rögzítődnek.Egy 1000m2 objektum felépítésére általában 14 nap elegendő.

Szolgáltatás - komplex tervezési és szállítási szolgáltatást kínálunk Önöknek. Szívesen meglátogatjuk Önöket és segítünk tapasztalataink és szakértelmünk által megvalósítani az Ön elképzeléseit. A tervezeti csapatunk költségmentesen elkészíti Önöknek a csarnok tanulmányát és annak beleegyezésével  hozzáfoghatunk a tervezett alapok elkészítésében.